m² landinspektørfirma A/S

Proaktive landinspektører med mange kompetencer

Vi er beskikkede landinspektører med stor erfaring og viden inden for det ejendomsjuridiske område samt det opmålingstekniske. Vi kan løse de fleste udfordringer på bedste vis med præcision og god service.

 • 30 års erfaring med værdiskabende løsninger
 • Vi hjælper både private, erhverv og det offentlige

m² landinspektørfirma A/S er proaktive rådgivere, med fokus på værdiskabende løsninger

Med kontorer i Hovedstadsområdet og i Nordsjælland, ønsker vi at skabe længerevarende relationer baseret på troværdighed, rettidighed og faglighed. Vi lægger stor vægt på at have den direkte dialog med vores kunder, at blive inddraget i projekterne i en tidlig fase samt at føre dem helt til afslutning.

Firmaet ejes og drives af beskikkede landinspektører, med knap 30 års erfaring fra landinspektørbranchen. Vores erfaring og viden inden for det ejendomsjuridiske område samt det opmålingstekniske er bred og sammen kan vi løse de fleste udfordringer.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt, eller kig forbi vores kontor i Søborg og lad os sammen finde de bedste løsninger. Vi byder altid gerne på en kop kaffe.

Mød holdet

Det er os, der hjælper dig

Vores engagerede team af erfarne landinspektører er hjertet af m² landinspektørfirma A/S. Hvert medlem af teamet brænder for deres arbejde og leverer topprofessionalisme. Du arbejder direkte med erfarne fagfolk, der er dedikerede til at forstå og opfylde dine unikke behov.

Mikkel Torp

Landinspektør og partner

Telefon: 4141 2178
Mail: mt@m2land.dk

Søren Asbjørn Madsen

Landinspektør og partner

Telefon: 4141 3644
Mail: sam@m2land.dk

Lars Jacob Stentebjerg Hansen

Landinspektør

Telefon: 4141 3835
Mail: lh@m2land.dk

Ordentlighed, kvalitet og gennemsigtighed

Vi er en ambitiøs og dynamisk landinspektørvirksomhed, der bevæger os forrest i feltet. Samtidig har vi opbygget en solid rødder i branchen gennem mange års erfaring. Vores styrke er vores dybdegående faglige viden, som vi kombinerer med en bemærkelsesværdig evne til at identificere tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi altid et skridt foran, når det kommer til innovation, digitalisering, og udnyttelse af teknologiske løsninger til at imødekomme de skiftende behov på markedet.

Med det sagt, er det vigtigste som vi kan tilbyde vores kunder, en enestående og personlig service. Hver enkelt projekt, uanset størrelse, behandles med den højeste kvalitet og omhyggelighed. Vores engagement i at sikre, at vores kunder føler sig trygge og informerede strækker sig fra projektets spæde begyndelse til dets succesfulde afslutning.

Vi stræber altid efter gennemsigtighed og åben kommunikation, fordi vores kunders tilfredshed er vores ultimative mål.

Vi forstår dine behov og udfordringer

Vi tror på, at en god landinspektører ikke kun besidder teknisk ekspertise, men også en forståelse for kundernes unikke behov og udfordringer. Vores landinspektører går skridtet videre for at sikre, at hver opgave håndteres med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Vi er ikke blot fagfolk; vi er partnere, der arbejder tæt sammen med vores kunder for at finde de bedste løsninger.

Vores landinspektører udgør rygraden i vores virksomhed, og de er forpligtet til at opretholde vores høje standarder for professionalisme og integritet. Vi sætter en ære i at have et hold, der er i stand til at levere ekspertise og rådgivning, der går ud over forventningerne.

Uanset om det drejer sig om ejendomsudvikling, matrikulært arbejde, tinglysning, skelforretninger, arealberegninger eller andre opgaver, kan du stole på, at vores landinspektører er dedikerede til at sikre din succes.

Landinspektører og fagfolk indenfor dit område

Med stor erfaring inden for en række forskellige brancher, finder du hos os dygtige landinspektører, som har ekspertise indenfor netop din branche. m² landinspektørfirma A/S samarbejder med mange forskellige brancher. Vi hjælper alt fra advokater til entreprenører og ingeniører.

 • $Advokat
 • $Arkitekt
 • $Bygherre
 • $Ejendomsmæglere
 • $Entreprenør
 • $Grundejer
 • $Engeniør
 • $Landmand
 • $Ledningsejere
 • $Offentlig myndighed